Hrvatski (Croatian)

Prijevodi engleski-hrvatski-engleski

Hrvatski (Croatian)

Lanzarote-languages.com je jedna privatna Škola , u kojoj odrasli i djeca od preko 7 godina starosti mogu učiti engleski, Španjolski, njemački, francuski, italijanski i hrvatski s lakoćom i zabavom. Vi odlučujete, da li želite lekcije u privatnoj atmosferi VaŠe kuće, u hotelu, u birou, ili u mojim prostorijama u Tias-u ili Playa Blanci.

Nastava je personalizirana, prilagođena VaŠim specifičnim, profesionalnim ili Školskim   potrebama.

Lekcije mogu biti 1-5 puta tjedno, po 1, 1½  ili 2 sata dnevno. Cijene su  po zahtjevu i zavise od mjesta nastave,  da li pojedinačno ili u grupi. Na primjer, jedna jednosatna lekcija u Tias-u bi koŠtala €10, u Playa Blanci €15.

Prijevodi između engleskog, Španjolskog, njemačkog, francuskog, italijanskog i hrvatskog jezika se mogu obaviti i putem e-maila.

ZaŠto ne biste povezali godiŠnji odmor na Lanzarote s jednim intenzivnim kursom jezika? Ja Vam mogu pomoći oko organizacije najboljeg i najpovoljnijeg smjeŠtaja, rentacara, kao i savjeta o turističkim i okoliŠnim atrakcijama i dogadjajima. Isto važi i za stomatoloŠku i kozmetičku kirurgiju. (Detalji po zahtjevu).

 

O profesoru

emily 700Emily KaŠić je iskusna profesorica, koja je učila jezike prvo iz hobia, putujući po cijeloj Evropi, Sjevernoj, Centralnoj i Južnoj Americi i Sjevernoj Africi. Osim Škole u Engleskoj, radila i učila je u Italiji, Austriji, Francuskoj, Grčkoj, Brazilu, Meksiku, Bahamskim Otocima i na Floridi.

Imala je austrijsku majku i hrvatskog oca, tako da je odrasla bilingualno, s njemačkim i hrvatskim. Sa 18 godina je emigrirala u Švicarsku, prvo kao pomoćna medicinska sestra i stažista u jednoj univerzitetskoj klinici u Bernu, ali fokusirana na prakticiranje stranih jezika (Švicarska ima 4 oficialna jezika).

Sa 20 godina je osnovala dva ureda za socialnu pomoć za strane radnike u Švicarskoj, u jednoj crkvi i u jednom sindikatu u Zürich-u. Četiri godine kasnije, odlučila se nastaviti svoj studium Germanistike, radeći  istovremeno kao administrativni asistent / PR / prevodilac / turistički vodić u raznim internacionalnim firmama u  Švicarskoj. U ta poduzeća spadaju IBM Istraživački Laboratoriji u Rüschlikon-u kod  Zürich-a, i Ciba-Geigy Farma (danas Novartis) u Baselu, gdje je koordinirala naučnike biologije  iz cijelog svijeta.

Diplomirala je njemački, engleski i francuski na Lanzarote, i u svibnju 2013.g. slijede ispiti za italijanski i Španjolski  na Fuerteventuri, na Kanarskim Otocima.

Zadnjih 15 godina ona je radila kao privatni profesor stranih jezika, s preko 10 godina na Lanzarote. Ona je podučavala strane jezike u hotelima, kao i u lancima supermarketa, privatne osobe i akademije na Lanzarote.

Emily ima ogromnu strast i ljubav za nastavu stranih jezika, profesionalnu kompetenciju, strpljenje i razumijevanje za njene studente, i veliki smisao za humor, doprinoseći tako gradnji jezičnih mostova izmedju naroda.

Plodovi njenih lingvističkih napora idu većinom za  njegu i ishranu spaŠenih ili lutajućih pasa i mačaka.